Träarbetare byggservice – BAB bygg Malmö

Träarbetare byggservice – BAB bygg Malmö

Malmö
Heltid
Vi söker dig som är träarbetare med yrkesbevis till vår Malmöregion. Tjänsten passar dig som uppskattar varierade arbetsuppgifter och trivs att arbeta såväl i grupp som självständigt.
Start:
Omgående
Ansök senast:
31 apr, 2021

Om tjänsten:

Som träarbetare på byggservice erbjuds du ett arbete med mycket varierade arbetsuppgifter och kommer att vara en del av ett glatt gäng i ett växande företag. 

  • B-körkort är ett krav
  • Du innehar yrkesbevis som träarbetare

Om dig:

Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån byggservice. Som person är du en lagspelare, har lätt för att samarbeta men är även självgående. Andra viktiga egenskaper är att du ser möjligheter, är ansvarsfull samt stresstålig.

  • Du ska kunna prata flytande svenska i tal och skrift
  • Du ska vara kvalitets- och resultatinriktad

Om BAB bygg

BAB byggs verksamhetsområde sträcker sig från Trelleborg i söder till Varberg i norr och bedriver idag de tre byggregionerna NV Skåne, Malmö och Halland. I BAB koncernen ingår även dotterbolaget BAB anläggning. BAB koncernen omsätter 1 200MSEK och har 230 medarbetare. Vi har en stor och erfaren byggserviceorganisation som erbjuder kompletta byggservice-arbeten. Det handlar bland annat om småservice, ombyggnader, ROT-lgh, stambyten, badrumsrenoveringar, kök, takarbeten, fasadarbeten och fönsterbyten.

Frågor

Besvaras av regionchef Daniel Malm, telefon: 042-53514 eller
HR-ansvarig Therese Persson, e-mail: therese.persson@babbygg.se | telefon: 042-53548

BAB bygg har stor framtidstro och behöver ständigt förstärka organisationen med ytterligare driftiga och målmedvetna medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet inom Byggservice, Entreprenadverksamhet och Anläggning.

Vår affärsidé är att vara byggmästaren som på bästa sätt hjälper våra kunder att nå framgång. Vi är lyhörda, ansvarstagande och sätter kunden i fokus.

Ansök nu

Träarbetare byggservice Feb 2021
Maximal filstorlek: 52.43 MB
Samtycke *