Platschef till Värnamo

Platschef till Värnamo

Ljungby/Värnamo
Heltid
BAB växer i Småland och söker ytterligare en Platschef till Värnamo. Vi söker dig som vill arbeta i ett driftigt bolag med korta beslutsvägar!
Start:
Omgående
Ansök senast:
Urval sker löpande

Om tjänsten

Som platschef på BAB har du en central roll i våra projekt. Arbetsuppgifterna består bland annat planering, inköp samt avrop av UE och byggmaterial. Projekten driver du med kvalitet, miljö och ekonomi i åtanke. Du arbetar tillsammans med andra engagerade, kunniga och samarbetsvilliga kollegor. Tjänsten är under stor frihet och utgår från vårt kontor i Värnamo.

Om Dig

Tjänsten passar dig som har några års erfarenhet som Platschef och känner dig trygg i din yrkesroll. Du har goda kunskaper inom ledarskap och arbetsmiljö. Du har god kommunikativ förmåga och är en lagspelare. Andra viktiga egenskaper är att du ser möjligheter, är ansvarstagande samt kvalitets- och resultatinriktad.

  • Du är flytande i svenska i både tal och skrift
  • B-körkort är ett krav
  • Tjänsten kräver datorkunskaper
  • Du rapporterar till Regionchef

Om BAB

BAB bedriver Byggservice-, Entreprenad- och Anläggningsverksamhet i södra Sverige. Vårt dagliga arbete genomsyras av våra värderingar: Förtroende, Arbetsglädje, Samarbete och Trygghet. BAB omsätter 1000 MSEK och har runt 230 medarbetare.

Frågor

Regionchef Rickard Svensson, rickard.svensson@babbygg.se / 042- 535 06
HR-ansvarig Therese Persson, therese.persson@babbygg.se / 042-535 48

BAB har stor framtidstro och behöver ständigt förstärka organisationen med driftiga medarbetare inom vår Byggservice-, Entreprenad- och Anläggningsverksamhet. Vi är lyhörda, ansvarstagande och sätter kunden i fokus.

Ansök nu

Platschef till Värnamo
Hur hittade du denna jobbannons?
Maximal filstorlek: 52.43 MB
Samtycke *