Platschef till BAB anläggning – NV Skåne

Platschef till BAB anläggning – NV Skåne

NV Skåne
Heltid
Vi söker dig som önskar nya utmaningar och som vill arbeta i ett bolag med korta beslutsvägar och tillsammans med härliga kollegor. Tjänsten passar dig som har några års erfarenhet som platschef eller arbetsledare inom området anläggning.
Start:
Omgående
Ansök senast:
15 Januari, 2023, urval sker löpande

Om tjänsten:

Som platschef på BAB anläggning har du en central roll i våra projekt. Dina arbetsuppgifter består bland annat av inköp och avrop av UE, byggmaterial, planering mm på våra projekt. Du arbetar med platsledning, ekonomistyrning och ekonomisk uppföljning. I våra projekt arbetar du alltid tillsammans med andra engagerade, kunniga och samarbetsvilliga kollegor som sätts samman utefter varje individs egenskaper och färdigheter.
Hos oss har du stora möjligheter att påverka ditt arbete och vi ser det som en självklarhet att ge våra medarbetare goda förutsättningar till såväl personlig som yrkesmässig utveckling.
I rollen som platschef arbetar du även med projektstyrning för att nå uppställda mål inom kvalitet, miljö och ekonomi samt med avstämning/uppföljning av projekt. Du kommer att medverka vid planerings-, projekterings- och byggmöten, samt tids- och kostnadsmässigt stämma av projektet för att sedan rapportera till regionchef. Vidare arbetar du aktivt med att följa kostnadsmål då ständig lönsamhet och kundnöjdhet är av största vikt.
Som platschef erbjuds du ett arbete med mycket varierade arbetsuppgifter och du kommer att vara en del av ett glatt gäng i ett växande företag.

 • Vi arbetar i affärssystemen Byggsamordnaren, Bidcon och Bluebeam samt ekonomisystemet Hogia
 • Tjänsten kräver goda datorkunskaper
 • B-körkort är krav
 • Rapportering sker till regionchefen

Om Dig

Du som söker har några års erfarenhet av arbete som arbetsledare eller platschef och känner dig trygg i din yrkesroll. Du behöver goda kunskaper inom ledarskap och arbetsmiljö samt har en god förmåga att kommunicera. Som person är du en lagspelare, har lätt för att samarbeta men är även självgående. Andra viktiga egenskaper är att du ser möjligheter, är ansvarsfull samt stresstålig.

 • Högskoleutbildning inom anläggning är meriterande
 • Du ser möjligheter och du är kvalitets- och resultatinriktad
 • Som person är du engagerad, ansvarsfull, målinriktad, stresstålig och innehar en hög grad av kommunikativ förmåga och social kompetens

OM BAB ANLÄGGNING

Vår gemensamma värdegrund styr det dagliga arbetet och respekteras och delas av alla medarbetare på företaget. Våra värderingar bygger på Förtroende, Arbetsglädje, Samarbete och Trygghet.

 • Vi bryr oss om och lyssnar till våra kunder och medarbetare.
 • Vi skapar förutsättningar för bra relationer.
 • Vi ser till att alla förstår och respekterar varandras roller.
 • Vi håller vad vi lovar.

I arbetet med att leva upp till våra värderingar har alla våra ledare en viktig roll och ett stort ansvar.

BAB anläggning AB är ett dotterbolag till BAB bygg AB och drivs som en egen region lika byggregionerna NV Skåne, Malmö, Halland och Småland. Verksamhetsområdet för BAB anläggning sträcker sig från Trelleborg i söder till Varberg i norr med huvudkontor i Åstorp. BAB koncernen omsätter 1 000MSEK och har 240 medarbetare. BAB anläggning har idag ett 20-tal medarbetare och en egen maskinpark. Kunderna utgörs i huvudsak av offentliga och kommersiella aktörer.

Frågor

Besvaras av regionchef Michael Lennon, e-mail: michael.lennon@babanlaggning.se  eller
HR-ansvarig Therese Persson, e-mail: therese.persson@babbygg.se

BAB bygg har stor framtidstro och behöver ständigt förstärka organisationen med ytterligare driftiga och målmedvetna medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet inom Byggservice, Entreprenadverksamhet och Anläggning.

Vår affärsidé är att vara byggmästaren som på bästa sätt hjälper våra kunder att nå framgång. Vi är lyhörda, ansvarstagande och sätter kunden i fokus.

Ansök nu

Platschef till BAB anläggning - NV Skåne
Maximal filstorlek: 52.43 MB
Samtycke *