Kalkylingenjör till Värnamo/Ljungby

Kalkylingenjör till Värnamo/Ljungby

Ljungby/Värnamo
Heltid
Vi söker Kalkylingenjör till Värnamo/Ljungby! Har du erfarenhet av kalkylering och vill ta nästa steg i din karriär? Då ska du söka till oss!
Start:
Omgående
Ansök senast:
Urval sker löpande

Om tjänsten

Du kommer bland annat att arbeta med kalkylering, projektering, administration, inköp och medverka i projekt från början till slut. Tjänsten är under stor frihet och utgår från vårt kontor i Värnamo samt Ljungby.

  • Vi arbetar i affärssystemen BYGGsamordnaren, Bidcon och Bluebeam samt ekonomisystemet Hogia
  • Tjänsten kräver goda datorkunskaper
  • B-körkort är krav
  • Rapportering sker till Regionchef

Om dig

Du som söker har några års erfarenhet av arbete inom området. Du ser möjligheter och är kvalitets- och resultatinriktad. Som person är du engagerad, ansvarsfull och målinriktad. Du har en hög grad av kommunikativ förmåga och besitter social kompetens. Du vill utvecklas i din roll tillsammans med oss.

Om BAB

BAB bedriver Byggservice-, Entreprenad- och Anläggningsverksamhet i södra Sverige. BAB omsätter 1000 MSEK och är runt 230 medarbetare. Vårt dagliga arbete genomsyras av våra värderingar: Förtroende, Arbetsglädje, Samarbete och Trygghet. Läs mer om vår företagskultur här: babbygg.se/kultur/

Frågor

Regionchef Rickard Svensson, rickard.svensson@babbygg.se / 042-535 06
HR-ansvarig Therese Persson, therese.persson@babbygg.se / 042-535 48

BAB har stor framtidstro och behöver ständigt förstärka organisationen med driftiga medarbetare inom vår Byggservice-, Entreprenad- och Anläggningsverksamhet. Vi är lyhörda, ansvarstagande och sätter kunden i fokus.

Ansök nu

Kalkylingenjör till Värnamo/Ljungby
Hur hittade du denna jobbannons?
Maximal filstorlek: 52.43 MB
Samtycke *