Kalkylingenjör till Halland

Kalkylingenjör till Halland

Halmstad
Heltid
Vi letar just nu efter vår nästa Kalkylingenjör! Hos oss får du chansen att använda din kompetens och ditt engagemang i en dynamisk organisation. Trots att vi präglas av etablerade rutiner och "ordning och reda", har vi bevarat den familjära atmosfären.
Start:
Omgående
Ansök senast:
Urval sker löpande

Om tjänsten

I den här rollen kommer du att ha en mångsidig vardag som inkluderar kalkylering, projektering, inköp, byggplanering, administration och en aktiv roll i projekt från start till mål. Du kommer att vara baserad på vårt regionkontor i Halmstad. Vi använder effektiva affärssystem som Byggsamordnaren, Bidcon och Bluebeam. Därför är det viktigt att du har goda datorkunskaper. Dessutom krävs det att du har ett B-körkort och i den här rollen kommer du att rapportera till Regionchef.

Om dig

Vi söker en kandidat med några års erfarenhet av kalkylering, en person som är skicklig på att upptäcka möjligheter och är fokuserad på att leverera hög kvalitet och resultat. Vi värdesätter engagemang, ansvarskänsla, målinriktning och en stark kommunikativ förmåga hos våra potentiella medarbetare. Om du delar vår önskan att utvecklas och växa i din befattning, kan du vara den vi letar efter.

Vad vi erbjuder

BAB är ett nytänkande företag med snabba beslutsvägar och stark företagskultur. Hos oss har du möjlighet att växa i din roll som Kalkylingenjör. Givetvis har vi friskvårdsbidrag, företagshälsovård och andra förmåner.

Om BAB

BAB bedriver Byggservice-, Entreprenad- och Anläggningsverksamhet i södra Sverige. BAB omsätter runt 1000 MSEK och är runt 230 medarbetare. Vårt dagliga arbete genomsyras av våra värderingar: Förtroende, Arbetsglädje, Samarbete och Trygghet. Läs mer om vår företagskultur här: babbygg.se/kultur/

Frågor

Regionchef Rickard Svensson, rickard.svensson@babbygg.se / 042-535 06
HR-ansvarig Therese Persson, therese.persson@babbygg.se / 042-535 48

BAB har stor framtidstro och behöver ständigt förstärka organisationen med driftiga medarbetare inom vår Byggservice-, Entreprenad- och Anläggningsverksamhet. Vi är lyhörda, ansvarstagande och sätter kunden i fokus.

Ansök nu

Kalkylingenjör till Halland
Hur hittade du denna jobbannons?
Maximal filstorlek: 52.43 MB
Samtycke *