Servicesnickare till försäkringsskador i Helsingborgsområdet

Servicesnickare till försäkringsskador i Helsingborgsområdet

NV Skåne
Heltid
Är du en serviceinriktad snickare med kunden i fokus? Vill du själv kunna planera dina arbetsdagar? Då ska du söka denna tjänst!
Start:
Omgående
Ansök senast:
Urval sker löpande
Om tjänsten

Som snickare på vårt försäkringsavtal erbjuds du ett arbete med varierade arbetsuppgifter och mycket kundkontakt. Tjänsten innefattar hög grad av frihet under ansvar. Du kommer tillhöra ett härligt gäng i ett driftigt bolag med korta beslutsvägar. Du tillhör region Malmö men ditt arbetsområde blir Nordvästra Skåne.

Om dig

Servicekänsla är ett ledord i allt du gör. Du trivs med eget ansvar och att själv kunna planera dina arbetsdagar. Du är en lagspelare, har lätt för att samarbeta men är även självgående. Du är ansvarstagande, flexibel och kan anpassa dig efter kunden.

  • Meriterande med yrkesbevis som träarbetare
  • Du ska kunna flytande svenska i tal och skrift
  • Krav på att tidigare arbetat med försäkringsskador
  • Krav på manuellt B-körkort
Vad vi erbjuder

BAB är ett nytänkande företag med snabba beslutsvägar och stark företagskultur. Hos oss har du möjlighet att utvecklas och växa i din roll. Givetvis har vi friskvårdsbidrag, företagshälsovård och andra förmåner.

Om BAB

BAB bedriver Byggservice-, Entreprenad- och Anläggningsverksamhet i södra Sverige. Vårt dagliga arbete genomsyras av våra värderingar: Förtroende, Arbetsglädje, Samarbete och Trygghet. BAB omsätter 1000 MSEK och är runt 230 medarbetare.

Frågor

Arbetschef Andreas Holst, andreas.holst@babbygg.se / 040-642 59 75
HR-ansvarig Therese Persson, therese.persson@babbygg.se / 042-535 48

BAB har stor framtidstro och behöver ständigt förstärka organisationen med driftiga medarbetare inom vår Byggservice-, Entreprenad- och Anläggningsverksamhet. Vi är lyhörda, ansvarstagande och sätter kunden i fokus.

Ansök nu

Servicesnickare till försäkringsskador i Helsingborgsområdet
Hur hittade du denna jobbannons?
Maximal filstorlek: 52.43 MB
Samtycke *